OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

Ao 2:n uusissa asunnoissa lopetellaan parkettien asennusta. Myös kohdevalaisimien asennus on päättymässä. Pian vuorossa ovat talon yleiset tilat – valaisimet asennetaan porraskäytävään, eteisiin ja aulaan.

Asunnoissa lopetellaan saniteettitekniikan asennusta. Saunojen puusepän työt ovat valmiit ja meneillään on kiuasten asennus. Hermanni Majan kotien saunat varustetaan tyylikkäillä Virossa valmistetuilla HUUM Drop -kiukailla, jotka VIP-sisustuspaketin omistajat voivat laittaa päälle etänä, puhelinsovelluksen välityksellä.

Ensimmäiset asunnot ovat jo valmistumassa – rakennustyöt ovat päättyneet ja loppusiivous on aloitettu. Asuntojen tarkastukset alkavat lähiaikana, kuun loppuun mennessä ensimmäisillä uusilla asunnonomistajilla on avaimet kädessään.

Talon porraskäytävän, eteisen ja aulan rakennustyöt lopetetaan maaliskuun aikana. Myös talon julkisivu on suunniteltu valmistuvaksi kuun loppuun mennessä. Klinkkerijulkisivu on paikoillaan ja parvekelasien asennus on aloitettu, jotta etelänpuoleisista parvekkeista voisi tehdä mukavia talvipuutarhoja.

Jos olet lykännyt kodin ostamista Hermanni Majasta, pidä kiirettä – nyt on vielä viimeinen mahdollisuus valita! Ota meihin yhteyttä ja voit jo keväällä olla uudessa Kassisaban kodissasi.

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy