OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

KOTI
TOOMPEAN
LAIDALLA

1-4-room apartments and business spaces in the esteemed Kassisaba district near Toompea.

ELÄMÄNLAADUN MUUTOS
KODISSA TOOMPEAN VIERESSÄ

Hermanni Maja osoitteessa Ao 2 – uusi, moderni koti Tallinnassa. Talossa, jonka arkkitehtuuri leikkii nykyaikaisilla klassikoilla, on 38 uutta, 1-4 huoneen asuntoa ja liiketilaa arvokkailla viimeistelyratkaisuilla

Asuinympäristön suunnittelussa olemme painottaneet mukavuutta – talossa on maanalainen autotalli ja mukavan pääsyn kaikkiin asuntoihin suoraan pysäköintikerroksesta takaa hissi. Porraskäytävän vierestä avautuu pääsy piha-alueelle, jossa sijaitsee tilava nurmikenttä, lasten leikkikenttä ja huvimaja.

LUE LISÄÄ

Toompea odottaa sinua

Toompea on Tallinnan historiallinen keskus ja kulmakivi, jonka ympärille koko kaupunki on muodostunut.
Sen historiallisissa, arkkitehtonisesti arvokkaissa rakennuksissa sijaitsevat valtion merkittävimmät instituutiot.
Täältä ovat löytäneet paikkansa muiden lisäksi myös suurlähetystöt, kirkot, koulut ja museot.

LUE LISÄÄ

Ylellistä rauhaa Kassisabassa

Ao-kadun kodissa yhdistyy 2 maailmaa – ympäristöllisesti arvokas Kassisaba ja urbanistisen elämänrytmin Paldiskin maantie ja Telliskivin alue. Näin vapaa-aikana voi nauttia kävelyretkistä rauhallisilla, ympäristöllisesti arvokkailla Kassisaban sisäkaduilla. Nopeassa arkipäivän rytmissä täältä pääsee helposti myös Toompealle ja keskustaan, johon sekä liiketoiminta että vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat keskittyneet.

LUE LISÄÄ

Perton Ehitus.
YLI 12 VUODEN KOKEMUS RAKENNUS- JA KIINTEISTÖKEHITYSMARKKINOILTA

Yli 11 vuotta kestäneen toimintamme aikana olemme asettaneet tärkeimmäksi tavoitteeksemme kodikkaamman asuinympäristön luomisen. Aloitimme historiallisten rakennusten entisöinnistä ja sitä kautta opimme, että kotien rakentaminen on vastuullista, vivahteikasta ja huolellisuutta vaativaa työtä.

Meillä on Viron Museoviraston toimilupa arkkitehtuurimuistomerkkien parissa työskentelyyn. Olemme saaneet monia erilaisia palkintoja rakennusten kunnostuksesta. Viimeisenä neljänä vuotena Kreediidiinfo AS on myöntänyt Perton Ehitus OÜ:lle„Menestynyt virolainen yritys-tunnustuksen. Äripäev AS palkitsi vuonna 2014 Perton Ehitus OÜ:n „Virolainen gaselliyritys 2015 -tunnustuksella. Perton Ehitus OÜ on Viron Kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen ja kuuluu Viron Kiinteistöyritysten liittoon.

Ihmiset luovat kodikkuuden tunteen mutta kodin rakentavat asiantuntijat. Olemme rakentaneet tai entisöineet lähinnä Tallinnassa yli 40 asuinrakennusta ja auttaneet luomaan paljon uusia koteja. Tutustu rakennus- ja kiinteistökehitystöihimme lähemmin www.perton.fi

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy